Make your own free website on Tripod.com
Laman Utama | Keterangan Produk ESI-Q | ESI-Q makanan kesihatan minda | ESI-Q dan pertanyaan | Atasi Tekanan 'Stress' Dengan ESI-Q | Ruangan Komen Dan Pendapat | Senarai Pengedar

 
 
SOALAN DAN PERTANYAAN
 

esiq-image.jpg
hypnolinemovingeyes.gif

Adakah ESI-Q Selamat ?

 

Penawar Homeopathy diiktiraf oleh seluruh dunia di dalam perubatan Homeopathy. Lebih 250 tahun Homeopathy telah diperkenalkan dan iktiraf sebagai perubatan (alternatif) kedua terbesar selain dari perubatan allopathy. Semua formulasi ialah dari hasil sulingan dan "pontensized" bunga-bungaan remedi homeopathy. Ujikaji keberkesanan penawar dilakukan kepada manusia bukan kepada haiwan. Tidak terdapat bahan kimia ataupun dadah didalam penawar. Hampir sifar pada kesan sampingan.

 

Bagaimana ESI-Q Boleh Membantu Menjana 3Q Kita ?

 

Rumusan Homeopathy ini telah di akui keberkesanan untuk mempertingkatkan kekurangan atau kemerosotan pada kualiti kesihatan seseorang dan menjana minda yang cergas dan produktif. Pengaliran darah yang baik ialah pati kepada kesihatan tubuh yang dinamik dan menjana minda yang cergas. Ianya amat baik diamalkan oleh semua peringkat usia daripada bayi, kanak-kanak, remaja, orang dewasa, orang-orang tua dan orang sakit sebagai makanan tambahan kesihatan.

 

Apakah Kandungan ESI-Q?

 

Glulomime dan Glukosaima adalah kiub glukos yang diperkasa dengan Bionutrien tenaga Homeopathy.

 

1.     Glukomine bertindak dgn baik dari aspek menyimpan maklumat dan mencetuskan kembali ingatan/maklumat  dengan berkesan.

 

2.     Glukosaima pula bertindak merangsang kedua-dua bahagian otak kiri dan kanan. Sangat sesuai untuk pelajar yang lemah Sains + Bahasa + Matematik

 

3.     Bionutrien Glukos pula adalah remedi tenaga yang memastikan neuron sel sentiasa sihat dan berfungsi dgn baik. Membantu meningkatkan daya ingatan dan proses cetusan maklumat dpt dilaksanakan dgn berkesan. Tetapi yang pasti ianya SEDAP dan semua kanak-kanak suka. 

 

PERHATIAN:

 

Penawar Homeopathy adalah selamat kerana tiada kandungan dadah dan urusan ini boleh di rujuk kepada BAHAGIAN FARMASEUTIKAL KEBANGSAAN, PUSAT RACUN NEGARA atau KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA.

 

ESI-Q adalah rumusan Homeopathy yang di reformulasi oleh Dr (H) Zaini Ramli MDHom (MAhM/USU) Ahli Korporat Persatuan Perubatan Homeopathy Malaysia dan Pengamal Homeopathy yang berdaftar dengan Majlis Perubatan Homeopathy Malaysia.

 

hypnolinemovingeyes.gif

Impak Awal Pengambilan ESI-Q

1.  Fikiran terasa segar dan mampu berfikir dengan lebih tenang.

2.  Mudah mengimbas kembali maklumat yang dibaca.

3.  Pemulihan‘mood’ kepada lebih ceria dan positif.

4.  Rasa lebih bersemangat dan yakin boleh.

5.  Keupayaan belajar akan lebih bertenaga, mampu mengekalkan konsentrasi untuk jangka waktuyang lebih lama.

ZR Homeopathy  - 2012

 

ZR HOMEOPATHY

Pusat Perubatan Homeopathy 

( No.Daftar : T008502 )

Corporate Member Of The Homeopathic Medical Association Of Malaysia

Member Of The Homeopathic Medical Council Of Malaysia